Boka ditt besök i förväg

2023 års vinnare av To Do Award – Nutti Sámi Siida!

Vi är så stolta över att vara årets vinnare av To Do Award, som delas ut i samarbete med IBT Travel Trade Show! Priset hyllar vårt arbete med hållbar turism och lyfter fram att det vi gör här stärker lokalsamhället och den samiska kulturen. Detta betyder så mycket för oss! Vi är så stolta över varje gäst som tar sig tid att besöka oss och lära oss mer om vår arktiska livsstil. Vi brinner för att skapa fantastiska upplevelser där du får veta mer om Sápmi – utan att naturen tar skada. Men det vi gör här är inte bara vårt arbete. Vi vill dela detta pris med alla duodji-hantverkare, renskötare, jojkare och alla andra samer som hjälper till att skapa vad Nutti Sámi Siida är idag. Vi skulle inte kunna göra det utan er!

Så tack Studienkreis for Tourismus und Entwicklung för att ni delar er scen med oss. Att ni såg vårt arbete och vår kamp, ​​och för att ni hjälpte oss att få ut vårt budskap. Det är inte alltid lätt att vara urbefolkning i Europa, men att se att vårt arbete är uppskattat och upplyft gör allt det hårda arbetet värt det!

To DO! Award
Green Destination Award
One of the winners of the TO DO Award 2023: ”Nutti Sámi Siida” from Sweden

Läsarkommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.