Vinter

       

Ráidu - Möte med renar

Njut av Sápmi på traditionellt vis genom att färdas med ren och släde. Ett unikt möte med djur, natur och samisk kultur och en upplevelse du sent kommer glömma.

Lip Lip - Aurora Borealis

Följ med vår guide och tama ren ut för en utvecklande, mystisk och andaktsfull vandring i fackelsken till de bästa platserna att se norrsken på i vår skog invid Reindeer Lodge.

Sámi Siida - Márkanbáiki

Lättillgängligt återuppbyggt sameviste med betande renar, Café Sápmi och vår hantverksbutik på den gamla samiska marknads- och samlingsplatsen i Jukkasjärvi. Ett perfekt utflyktsmål för dagsbesökare. Vinteröppet fr.o.m. 5 november 2018 t.o.m. 22 april 2019.

Reindeer Lodge

Strax utanför Jukkasjärvi ligger våra stugor med renar direkt på området och norrskenet spelar, med lite tur, över himlavalvet. Njut av varma bastubad, en sprakande eld, middagar baserade på lokala råvaror och framförallt vår personliga service. Perfekt utgångspunkt för olika vinteraktiviteter.

Upplev Vinter Lappland - 4 dagar

4-dagars vinterpaket inklusive ren- och hundspannskörning samt besök av Icehotel boendes på Reindeer Lodge utanför Jukkasjärvi. Sápmi på bästa sätt helt enkelt!

Vinteräventyr - 3 dagar

Följ med oss på ett snöfyllt äventyr under tre dagar! Med djur som främsta transportmedel är den här turen en miljövänlig upplevelse av den fantastiska naturen i Sápmi. Bo gör ni i våra mysiga stugor på Reindeer Lodge.

Nedladdningsbar produktportfolio

Vinterprodukter Portfolio 2018 Liten