Privata Turer

Samla ihop familj och vänner för en privat tur med oss på Nutti Sámi Siida. Få ett personligt möte med både djur och guide när du besöker oss med endast din utvalda grupp. Kör din egen rensläde fritt ute i skogen eller välj en lärorik eftermiddag där du lär dig  mer om renarna och den samiska kulturen – valet är ditt!
Dessa turer är för grupper mellan 2 – 8 personer. För större grupper är vi glada att skräddarsy paket med middag, renkörning, guidning, jojk och mycket annat roligt. Skicka ett mail till oss så berättar vi mer!

VIP - Guovssahas

Den här spännande turen tar dig från distraherande ljus till en plats där stjärnhimlen och norrskenet lyser starkast! Finns det dessutom något bättre sätt att upptäcka våra skogar än via en snöskoter med goda vänner?

VIP Ráidu - Möte med renar

Ta med familj och vänner och upplev den samiska livsstilen och konsten att köra rensläde tillsammans med våra vackra djur och duktiga guider. Hjälp oss att träna, mata och köra renarna medan ni lär er om deras avgörande betydelse för den samiska kulturen.

VIP Vuoján - Renslädesexkursion

Köra din egen ren och släde längs med sjön Sautusjärvi och i Jukkasjärviskogar. Värm dig sedan vid elden medan du via klassisk berättartradition får lära dig om Europas enda erkända ursprungsbefolkning. Det här är en fantastisk upplevelse för friluftsentusiaster som söker efter en riktigt traditionell samisk upplevelse!