Vinter

 

 

 

 

Ráidu - Möte med renar

Njut av Sápmi på traditionellt vis genom att färdas med ren och släde. Ett unikt möte med djur, natur och samisk kultur och en upplevelse du sent kommer glömma.

Reindeer Lodge

Strax utanför Jukkasjärvi ligger våra stugor med renar direkt på området och norrskenet spelar, med lite tur, över himlavalvet. Njut av varma bastubad, en sprakande eld, middagar baserade på lokala råvaror och framförallt vår personliga service. Perfekt utgångspunkt för olika vinteraktiviteter.

Sámi Siida - Márkanbáiki

Lättillgängligt återuppbyggt sameviste med betande renar, Café Sápmi och vår hantverksbutik på den gamla samiska marknads- och samlingsplatsen i Jukkasjärvi. Ett perfekt utflyktsmål för dagsbesökare. Vinteröppet fr.o.m. 5 november 2018 t.o.m. 22 April 2019.

Norrskenstur

Norrskenet, aurora borealis, kan avnjutas på olika sätt, t.ex. genom att följa med på en tur där du lär dig att fotografera detta storartade naturfenomen eller genom att vandra kring Reindeer Lodge.

Experience Aurora Lapland

4-dagars vinterpaket inklusive ren- och hundspannskörning samt besök av Icehotel boendes på Reindeer Lodge utanför Jukkasjärvi. Sápmi på bästa sätt helt enkelt!