Jobba hos oss

I listan nedan hittar du de lediga tjänster som just nu utannonseras.

1 ekonomi- och kontorsansvarig

Vi söker i första hand dig som har kunskap och erfarenhet av lönehantering, schemaläggning av personal, bokföring, redovisning och årsbokslut samt projektredovisningar och rekvisitioner. Vi förutsätter att du har ett gott ordningssinne och förmåga att arbeta självständigt och i grupp. Vi söker en social och serviceinriktad person som är beredd att rycka in där det behövs.

Dina arbetsuppgifter:
Du kommer att ansvara för företagets ekonomiska och administrativa uppgifter. I uppgifterna ingår bl.a. bokföring, redovisning, rapportering och lönehantering, andra administrativa uppgifter, personalfrågor, hantering av IT- och bokning system. Du skall även ha huvudansvar över vår souvenirbutik

Övrigt:
Anställningsvillkor
Tjänsteomfattning: 100 % Anställningsform: Tillsvidare, med 6 mån prov anställning. Lön och övriga villkor enligt överenskommelse.

Om oss:
Vill du jobba på ett samiskt turismföretag där traditionell kunskap, renskötsel och värdskap går hand i hand? Sitta runt en öppen eldstad och njuta av färskt kokkaffe, möta gäster från världens alla hörn så har vi platsen att erbjuda dig det. Bli del av ett team där sammanhållning, skratt och nya utmaningar är delar av den varierande och lärorika vardagen. Sök jobb hos oss!

NUTTI SÁMI SIIDA är ett samiskt ekoturismföretag i Jukkasjärvi. Vi arrangerar natur- och kulturupplevelser med utgångspunkt i den samiska kulturen för både privatpersoner och grupper. Vi är specialiserade på renslädesturer och samiska kultur- och matarrangemang. REINDEER LODGE är vår boendeanläggning och SÁMI SIIDA-MÁRKANBÁIKI är vårt friluftsmuseum med caféverksamhet och lunchservering i CAFÉ SÁPMI och en slöjdbutik på Kyrkudden bredvid Jukkasjärvi kyrka. Våra gäster omfattar främst internationella gäster, men också inhemska och lokalbor.

Kontaktinformation:
Kontaktpersoner
Nils Torbjörn Nutti, Företagsledare
Mobilnummer: 0706882720, Telefonnummer: 098021329 info@nutti.se

Arbetsgivaren vill att du skickar din ansökan via mejl till: nils@nutti.se
Ange referens Nils Torbjörn Nutti i ämnesraden.

Sök jobbet senast 10 oktober 2017
Din ansökan med meritförteckning skickar du till nils@nutti.se så snart som möjligt, dock senast 10 oktober 2017. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden är slut. Har du frågor om denna tjänst kontaktar du verksamhetschef Nils Torbjörn Nutti, nils@nutti.se, tel. 070-688 27 20.